Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Card de memorie MicroSD

Card de memorie MicroSD Kingston Canvas Select Plus, 32GB, 100MB/s, cu adaptor

Kingston128-1

Card de memorie MicroSD Kingston Canvas Select Plus, 128GB, 100MB/s, cu adaptor

Card de memorie MicroSD Kingston Canvas Select Plus, 64GB, 100MB/s, cu adaptor

Card de memorie MicroSD Canvas Select Plus, 64GB, 100MB/s, cu adaptor
69,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-KIMSD64

64GB-01

 

Card de memorie MicroSD Kingston Canvas Select Plus, 64GB, 100MB/s, cu adaptor

Cardurile  Kingston sunt alegeri foarte bune pentru a capta si stoca fotografiile si clipurile video preferate. Cardurile de memorie Kingston sunt complet compatibile cu laptop-uri, camere video, tablete si alte dispozitive care accepta formate SDHC si SDXC, fiind capabile sa inregistreze video-uri HD (720p).
Kingston ofera spatiu de stocare suficient pentru a raspunde cerintelor de memorie ale camerelor digitale de inalta performanta. Disponibile in capacitati de pana la 256GB, cardurile SD si SDHC pot stoca mii de fotografii de inalta rezolutie si toate clipurile preferate cu format video HD.

Card micro SD Clasa 10

Cardul de memorie micro SD  cu viteza de scriere Clasa 10 (100MB/secunda) este potrivit pentru camere video (camcorder), camere de supraveghere, DVR-uri auto si in general cu dispozitive care au functie de inregistrare video si raspunde cererilor de inregistrare video de inalta rezolutie si de inalta calitate fullHD/4K. Viteza de scriere poate fi influentata de repetate scrieri si stergeri a fisierelor pe card.

Verificati recomandarile dispozitivului host legate de tipul de card, viteza de scriere si capacitatea maxima suportata.

64GB-01

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Card de memorie MicroSD Kingston Canvas Select Plus, 64GB, 100MB/s, cu adaptor
Rating-ul dumneavoastra