Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Releu inteligent PNI SafeHome PT180LV WiFi

Releu inteligent PNI SafeHome PT180LV WiFi, 10A, control usi garaj, porti motorizate prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Opritor capat cursa pentru porti autoportante

Opritor capat cursa pentru porti autoportante

Releu inteligent PNI SafeHome PT81C 1 canal, WiFi, 10A, pentru iluminat, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Releu inteligent PNI SafeHome PT81C 1 canal, WiFi, 10A, pentru iluminat, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant. Dimensiunile mici permit montarea in spatele intrerupatoarelor de iluminat.
120,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-PT81C

descriere imagine

Conectare prin Wi-Fi 2.4 GHz

Caută releul în rețeaua ta Wi-Fi 2.4 GHz, apoi adaugă releul inteligent PNI SafeHome PT81C în aplicația dedicată de pe mobil și în scurt timp vei transforma prizele sau întrerupătoarele din casă în niște dispozitive inteligente controlate de oriunde te afli.

Aplicație compatibilă

Pentru a accesa, monitoriza și controla de la distanță prin internet de pe orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android sau iOS aveți la dispoziție aplicația gratuită Tuya Smart sau Smart Life, aplicații ce vă oferă acces total la toate funcțiile.

Suplimentar, releul poate fi controlat și prin dispozitivele Amazon Alexa și Google Home.

descriere imagine

descriere imagine

Protejează-i pe cei dragi

Poți oferi acces familiei tale la aplicație pentru a avea control la dispozitivile smart din casa ta și poți controla toate zonele din casa fără a te mai deplasa la locație.

Releul inteligent PNI SafeHome PT81C suportă funcția de setare exactă a orei (Timer) când dispozitivul electric sau electronic conectat să pornească sau să se oprescă și funcția de setare a perioadei de timp (Countdown) după care dispozitivul conectat să pornească sau să se oprească.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Releu inteligent PNI SafeHome PT81C 1 canal, WiFi, 10A, pentru iluminat, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant
Rating-ul dumneavoastra
Caracteristici
Alimentare 230V
Releu de comanda 1 buc
Canale 1
Consum 10 A
Control la distanta Prin internet
Frecventa Wifi 2.4 GHz
Standard WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Culoare Alb
Compatibil cu - iluminat, intrerupatoare - Tuya, Amazon Alexa si Google Assistant
Aplicatie compatibila Tuya Smart
Dimensiuni 55 x 46 x 17 mm
Temperatura de utilizare -10°C ~ +50°C
Pachetul contine
Releu Da
Manual de utilizare Da