Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Interfon video inteligent PNI House 910 WiFi

Interfon video inteligent PNI House 910 WiFi HD, P2P, iesire yala, aplicatie dedicata Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya

Senzor inteligent de temperatura si umiditate PNI SafeHome PT255

Senzor inteligent de temperatura si umiditate PNI SafeHome PT255 WiFi cu alertare sonora, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Releu inteligent PNI SafeHome PT822D cu 2 canale, dimabil, WiFi, 2*100w comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Releu inteligent cu 2 canale. Reglare intensitate luminoasa.
120,00 RON
Stoc epuizat
Momentan produsul nu este în stoc.
SKU
PNI-PT822D

Releu inteligent PNI SafeHome PT822D

Control vocal prin Amazon Alexa și Google Home

Puteți porni și opri sistemul de iluminat (becuri, veioze, spoturi) prin comandă vocală prin intermediul boxelor inteligente Amazon Alexa sau Google Home.

Reinventează-ți casa într-un mod mai convenabil, mai economic și mai inteligent.

Control de la distanță prin Tuya Smart

Folosiți un smartphone pentru a controla de la distanță pornirea și oprirea iluminatului electric din casă prin aplicația Tuya Smart, atât timp cât telefonul este conectat la o rețea 2G/3G/4G sau WIFI 2.4GHz.

Printr-o simplă atingere, corpurile electricele devin dispozitive inteligente controlabile de la distanță.


Nota: Releul inteligent PNI SafeHome PT822D suportă o putere maximă de 400W (max. 1A) și poate funcționa cu lumini care nu depășesc acești parametri și care suportă funcția de reducere a intensității luminoase.

Releu inteligent PNI SafeHome PT822D

Releu inteligent PNI SafeHome PT822D

Funcția de reducere a intensității luminoase (dimming)

Acest releu Wi-Fi facilitează controlul luminilor conectate, înlocuind sau completând întrerupătoarele existente cu 1/2 căi, oferind control independent și simultan al unei lumini atât cu opțiuni manuale, cât și inteligente. Acest releu transformă întrerupătoarele tradiționale existente în unele inteligente, fără a fi nevoie să înlocuiți comutatorul original, astfel încât să vă puteți păstra decorul și stilul existent.

Obțineți cea mai potrivită atmosferă controlând intensitatea luminoasă atât din aplicație cât și din întrerupătorul din perete. Apăsați scurt întrerupătorul pentru pornit/oprit și țineți apăsat pentru atenuare până atingeti nivelul de luminozitate dorit. Nota: releul PNI SafeHome PT822D este compatibil cu întrerupătoarele cu revenire (tip sonerie).

Integrare în scenarii inteligente

Adăugați releul inteligent în aplicația Tuya Smart împreună cu alte dispozitive inteligente, cum ar fi senzori de mișcare sau contacți magnetici și creați scenarii inteligente condiționale pentru diferite situații pentru un plus de siguranță în casa dvs. Astfel, puteți seta aprinderea luminii dacă se declașează senzorul de mișcare.

Releu inteligent PNI SafeHome PT822D

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Releu inteligent PNI SafeHome PT822D cu 2 canale, dimabil, WiFi, 2*100w comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant
Rating-ul dumneavoastra
Identificare produs
Tip modul Releu conexiuni
Caracteristici generale
Alimentare 230V AC, 50Hz/60Hz
Protocol de comunicatie WiFi 2.4GHz
Standard Wireless 802.11 b/g/n
Frecventa 2.4 GHz
Dimensiuni 46 x 46 x 18 mm
Material plastic ABS
Temperatura mediu utilizare -26°C ~ +80°C
Distanta de comunicare Pana la 200mp
Sarcina maxima suportata 2 x 100W
Aplicatie compatibila Tuya SmartPNI-PT822D
Limba Tip Denumire Link download
EU10 Declarație de conformitate Declaration of conformity EU10 Link
EU10 Manual de utilizare User manual EU10 Link