Product was successfully added to your shopping cart.
5

Statie radio UHF portabila PNI PMR R11V

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Statie radio UHF portabila PNI PMR R11V

Statie radio UHF portabila PNI PMR R11V

Comunicare la distanta

Acum puteti comunica la distante de pana la 7 km cu ajutorul statiei PNI PMR R11V. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente comunicante.

Conexiune hands-free

Produsul permite conectarea unor casti cu microfon cu 2 pini tip Kenwood facilitand utilizarea statiei radio in sistem hands-free (fara maini).

UHF PNI PMR R16

UHF portabila PNI PMR R16

Canale

Acest produs dispune de 8 canale PMR si 8 preprogramate. In plus, puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 50 de coduri CTCSS si 105 de coduri DCS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Functii profesionale

PNI PMR R11V ofera utilizatorilor functii multiple: VOX, Squelch reglabil, Scanare canale, TOT, BCL, Apel de urgenta, Monitor, Roger Beep.

Statie radio UHF portabila PNI PMR R16

Statie radio UHF portabila PNI PMR R11V

Acumulator 1600mAh incorporat

Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii acumulatorilor cu peste 50%. PNI PMR R11V este dotat cu un acumulator Li-Ion de 1600mAh.

Indicator vocal numar canal

PNI PMR R11V este o statie robusta si compacta. Simplu de utilizat si prompta in comenzi, statia indica vocal canalul selectionat.

Statie radio UHF portabila PNI PMR R16 programabil

Prezentare video