Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
kit H01

Sistem solar fotovoltaic PNI GreenHouse H01 30W cu acumulator 12V/7Ah, USB/Radio/MP3, 2 becuri LED

Acumulator AGM MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

Caracteristici distinctive: tip VLRA - mentenanţă zero, utilizare cu aşezare în orice poziţie, durată lungă de viaţă, randament ridicat (raportat la capacitate vs. dimensiune), rată de auto-descărcare scăzută. 7.2 MW-12S este un acumulator pe bază de plumb care funcţionează fără o mentenanţă ulterioară instalării. Gazele rezultate în timpul procesului de încărcare sunt transformate în apă în interiorul cutiei sigilate şi astfel este eliminată necesitatea reumplerii bateriei. Datorită tehnologiei AGM ''Absorbed Glass Mat'', electrolitul este separat în compartimente construite din fibră de sticlă şi astfel bateria poate fi utilizată în orice poziţie dorită. Bateria a fost proiectată pentru a fi utilizată în echipamente cu rol de sursă de alimentare tampon. Dacă se doreşte, este bineînţeles posibilă utilizarea acesteia şi ca sursă de energie pentru dispozitive portabile. Tensiunea de încărcare la final este de 14.4 - 15 VDC.
99,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-ACC712

Caracteristici distinctive: tip VLRA - mentenanţă zero, utilizare cu aşezare în orice poziţie, durată lungă de viaţă, randament ridicat (raportat la capacitate vs. dimensiune), rată de auto-descărcare scăzută. 7.2 MW-12S este un acumulator pe bază de plumb care funcţionează fără o mentenanţă ulterioară instalării. Gazele rezultate în timpul procesului de încărcare sunt transformate în apă în interiorul cutiei sigilate şi astfel este eliminată necesitatea reumplerii bateriei. Datorită tehnologiei AGM "Absorbed Glass Mat", electrolitul este separat în compartimente construite din fibră de sticlă şi astfel bateria poate fi utilizată în orice poziţie dorită. Bateria a fost proiectată pentru a fi utilizată în echipamente cu rol de sursă de alimentare tampon. Dacă se doreşte, este bineînţeles posibilă utilizarea acesteia şi ca sursă de energie pentru dispozitive portabile. Tensiunea de încărcare la final este de 14.4 - 15 VDC.

Acumulator AGM MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

 

 

baterie

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Acumulator AGM MW 7.2-12 12V / 7.2Ah
Rating-ul dumneavoastra
Caracteristici baterie
Capacitate 7.2Ah
Tensiune nominala 12V
Dimensiuni/Greutate 151 x 65 x 94mm 2.1 kg
Tip baterie AGM VRLA
Temperatura de fuctionare -20ºC...+50ºC
Altele - Rezistenta interna (acumulator complet incarcat) : 35 mΩ - Conectori: Fast-on 187 (T1) - Curentul maxim de incarcare: 2 A - Curentul maxim de descarcare (pt. 5s): 80 A
Echipamente incluse
Baterie 1 bc