Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO

Kit camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP, carcasa si sufa securitate, acumulator 18Ah si card

Camera vanatoare PNI Hunting 400C

Kit camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP, abonament GSM 12 luni, cu card 64GB, carcasa si cablu securitate, acumulator extern 18Ah si cablu alimentare U inclus

Kit camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP, abonament GSM 12 Luni, carcasa si sufa securitate, acumulator 7.2Ah si card

Camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP, abonament GSM 12 luni, cu card 64GB, carcasa si cablu securitate, acumulator extern 7.2Ah si cablu alimentare inclus
1.850,00 RON
Stoc epuizat
Momentan produsul nu este în stoc.
SKU
PNI-HU400-KT3

PNI-HU400PRO - Camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP cu Internet 4G LTE, GPS, transmite simultan video si foto pe telefon, 4 email-uri, FTP, full HD 1080P, Night Vision, 59 LED-uri invizibile pentru animaleCamera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP

 

Imagini surprinzatoare dezvaluie secretele vietii salbatice

Senzorul de miscare incorporat, declanseaza inregistrarea doar atunci cand camera detecteaza miscare. Pentru a evita alarme false, acordati atentie deosebita locului de instalare a camerei. Indepartati din campul vizual al acesteia crengi sau alte elemente care prin miscarea lor ar putea cauza declansarea camerei. Unghiul PIR de 100 grade, viteza de declansare de 0.5 secunde si maxim 5 poze consecutive asigura captarea tuturor detaliilor si a intregii actiuni.

Senzorul CMOS color, fotografiile de 5MP, inregistrarile video full  HD 1080P in culori vii si luminoase pe timp de zi (alb-negru pe timp de noapte) si modul de fotografiere multipla ofera o experienta vizuala de neuitat. Fie ca va supravegheati casa, gradina sau ferma, fie ca urmariti si monitorizati viata si obiceiurile animalelor salbatice, camera PNI Hunting 400C PRO este solutia cea mai potrivita. Cu dimensiuni reduse, carcasa cu aspect de camuflaj si leduri cu luminozitate reglabila (High/Low), camera de vanatoare PNI Hunting 400C PRO devine aproape imposibil de depistat. Clasa IP66 asigura protectia camerei la praf, ploaie si umezeala.

 

Camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP

 

Trimite foto (24MP) si video (1080P HD video) pe email sau telefon

Cand detecteaza miscare, camera de vanatoare PNI Hunting 400C PRO poate trimite foto catre 4 numere de telefon prin MMS si foto sau video catre 4 adrese de e-mail prin SMTP. Fotografiile trimise prin SMTP si FTP / FTPS au dimensiune selectabila: Small (640x480), Bigger (1920x1440) sau Original (5M/8M/12M/24M) in functie de setarile Image Size din meniul camerei.

O noutate este trimiterea prin FTPS un mod securizat de transmitere poza ce asigura criptarea si o siguranta ridicata a datelor.

Camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP

 

Imagini clare pe timp de zi si de noapte. Tehnologie infrarosu "No Glow" (fara reflexie)

Camera de vanatoare PNI Hunting 400C PRO are toate instrumentele de care are nevoie chiar si un utilizator neexperimentat: ecran LCD pentru programarea camerei, leduri IR pentru inregistrarea pe timp de noapte, senzor de miscare pentru activarea camerei doar la trecerea animalelor, lentile cu unghi larg (100°) si slot pentru card micro SD de maxim 32GB pentru salvarea inregistrarilor (cardul micro SD nu este inclus). Recomandare: formatati cardul micro SD inainte de utilizare.

 

Camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP

 

Modul GSM 4G

Cu modul 4G încorporat, cu o cartela SIM 4G,  PNI Hunting 400C PRO trimite fotografiile de dimensiuni mari pe e-mail și server FTP respectiv FTPS și fotografii MMS (640x480) pe telefonul mobil.  Prin aplicatia Trail Camera gratuita (Android / iOS) , utilizatorul poate să facă setările de bază ale camerei și să obțină imagini în timp real de la distanță. 

- Adaugati numarul de telefon al cartelei SIM in aplicatia de mobil Trail Camera.

- Copiati setarile de mai jos si modificati doar numerele de telefon si adresa de mail, cu cele detinute de dumneavoastra.

- Trimiteti setarile catre camera apasand butonul Send.

- Camera va raspunde cu un SMS "SMS commands executed successfully!"

- Dati comanda din aplicatie Get a picture: si veti primi acelasi SMS "SMS commands executed successfully!" si un email cu poza facuta de camera.

- Daca nu functioneaza, inseamna ca produsul nu are semnal GSM - si camera trebuie scoasa in camp deschis. Asteptati sa va apara minim 2 liniute de semnal. Verificati simultan si setarile din camera, consultand cu atentie manualul produsului.

 

camera vanatoare

aplicatia trail camera 

 

Configurare camera pentru a folosi un cont de Gmail

• In contul dumneavoastra de Gmail accesati meniul "Security" si activati optiunea 2FA.

• Prima dată vi se va cere confirmare prin cod primit prin SMS, apoi treceti 2FA pe Google Authenticator (opțional)

• După activare 2FA apare opțiunea 'App passwords'

activare aplicatii nesigure

• Acolo selectăm "Mail" la app, apoi la Device "Other" și punem un nume

• Se va genera o parolă care poate fi folosită în loc de parola contului de email pentru autentificare de pe un dispozitiv gen cameră sau imprimantă.

activare aplicatii nesigure gmail

PNI-CASE400C - Carcasa metalica de securitate PNI Safe Lock pentru camere de vanatoare PNI Hunting 400C PRO si PNI Hunting 480C PROcarcasa metal camera vanatoare 400C

Carcasa metalica de protectie si antivandal pentru camera de vanatoare PNI Hunting 400C

Carcara securitate pentru camera de vanatoare este special conceputa pentru a proteja modelul de camera de vanatoare PNI Hunting 400C. Carcasa este conceputa astfel incat sa protejeze camera de socuri mecanice, lovituri, cadere, sau alte evenimente neplacute.

Prezinta un sistem de fixare  pe partea din spate ce este securizart ulterior cu lacat ( orice lacat mic din comert ) pentru o protectie ridicata.

Securizare optională suplimentara

Carcasa anti-vandal poate fi securizata optional cu produsul ce poate fi achizitionat separat: Cablu securitate cu lacat PNI Smart Lock pentru camere de vanatoare.

Sistemul de inchidere al acestui produs este simplu si permite blocarea sufei de otel de 2 metri lungime in carabina speciala cu ajutorul unui lacat cu cifru.

Untitled-2

 

PNI-ACC712 - Acumulator AGM MW 7.2-12 12V / 7.2AhCaracteristici distinctive: tip VLRA - mentenanţă zero, utilizare cu aşezare în orice poziţie, durată lungă de viaţă, randament ridicat (raportat la capacitate vs. dimensiune), rată de auto-descărcare scăzută. 7.2 MW-12S este un acumulator pe bază de plumb care funcţionează fără o mentenanţă ulterioară instalării. Gazele rezultate în timpul procesului de încărcare sunt transformate în apă în interiorul cutiei sigilate şi astfel este eliminată necesitatea reumplerii bateriei. Datorită tehnologiei AGM "Absorbed Glass Mat", electrolitul este separat în compartimente construite din fibră de sticlă şi astfel bateria poate fi utilizată în orice poziţie dorită. Bateria a fost proiectată pentru a fi utilizată în echipamente cu rol de sursă de alimentare tampon. Dacă se doreşte, este bineînţeles posibilă utilizarea acesteia şi ca sursă de energie pentru dispozitive portabile. Tensiunea de încărcare la final este de 14.4 - 15 VDC.

Acumulator AGM MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

 

 

baterie

PNI-LK-HUNTC - Cablu securitate cu lacat PNI Smart Lock pentru camere de vanatoare PNI 400C, 350C, 280C, 480CCablu securitate cu lacat PNI Smart Lock pentru camere de vanatoare PNI

Siguranta sporita pentru camerele de vanatoare si nu numai

Cablul de securitate PNI SmartLock aduce un grad ridicat de securitate pentru protejarea camerelor de vanatoare amplasate in padure, pe copaci sau in orice alta locatie.

Fiind un sistem de siguranta acesta poate asigura si alte bunuri cum sunt biciclete, trotinete, scutere etc.

Sistem de inchidere simplu cu lacat

Sistemul de inchidere este simplu si permite blocarea sufei de otel de 2 metri lungime in carabina speciala.

Lacatul din dotare este detasabil si permite schimbarea codului de deblocare extrem de usor.

Bineinteles ca lacatul poate fi inlocuit in functie de necesitati cu alte solutii de inchidere similare.

Cablu securitate cu lacat PNI Smart Lock pentru camere de vanatoare PNI

PNIsmartLOCK-3

Configurare lacat

Din fabrica lacatul vine cu codul de deblocare 0-0-0. Aliniati cifra 0 a celor 3 rotite cu linia rosie de pe lacat pentru deblocare lacat. Pentru blocare aduceti lacatul in pozitia inchis si rotiti aleatoriu de cele 3 rotite.

Modificare cod de blocare lacat

1. Deblocare lacat: Reglati cele 3 rotite numerice astfel incat cifra zero ( 0) sa fie coliniara 0-0-0 cu linia rosie de pe lacat.

2. Trageți vertical de urechea lacatului pentru a-l deschide si rotiti urechea la 180 de grade în sens invers acelor de ceasornic.

3. Apăsați urechea lacatului in corpul acestuia.

4. Cu urechea lacatului apasata modificati cele 3 rotite pentru a obtine o alta parola, dorita de dumneavoastra . Notati parola intr-o agenda sau loc special pentru parole pentru a o tine minte in caz ca o uitati.

5. Eliberati urechea lacatului si rotiti-o din nou la 180 grade in pozitia originala de inchidere. Rotiti cele 3 role pentru a bloca lacatul. Procedura este reusita si in acest mod ati modificat parola. Verificati parola si deschiderea lacatului cu noua parola.

Dacă doriti sa modificați din nou parola, repetați pașii de mai sus.

 

PNI-KIMSD64 - Card de memorie MicroSD Kingston Canvas Select Plus, 64GB, 100MB/s, cu adaptor64GB-01

 

Card de memorie MicroSD Kingston Canvas Select Plus, 64GB, 100MB/s, cu adaptor

Cardurile  Kingston sunt alegeri foarte bune pentru a capta si stoca fotografiile si clipurile video preferate. Cardurile de memorie Kingston sunt complet compatibile cu laptop-uri, camere video, tablete si alte dispozitive care accepta formate SDHC si SDXC, fiind capabile sa inregistreze video-uri HD (720p).
Kingston ofera spatiu de stocare suficient pentru a raspunde cerintelor de memorie ale camerelor digitale de inalta performanta. Disponibile in capacitati de pana la 256GB, cardurile SD si SDHC pot stoca mii de fotografii de inalta rezolutie si toate clipurile preferate cu format video HD.

Card micro SD Clasa 10

Cardul de memorie micro SD  cu viteza de scriere Clasa 10 (100MB/secunda) este potrivit pentru camere video (camcorder), camere de supraveghere, DVR-uri auto si in general cu dispozitive care au functie de inregistrare video si raspunde cererilor de inregistrare video de inalta rezolutie si de inalta calitate fullHD/4K. Viteza de scriere poate fi influentata de repetate scrieri si stergeri a fisierelor pe card.

Verificati recomandarile dispozitivului host legate de tipul de card, viteza de scriere si capacitatea maxima suportata.

64GB-01

 

PNI-CAB-CV - Cablu alimentare la baterie pentru camere de vanatoare, lungime 1.5m PNI 400C, PNI 350C, PNI 280, 400C PRO, 550CCablu alimentare la baterie pentru camere de vanatoare, lungime 1.5m

Utilizare

Acest cablu va permite sa alimentati camera de vanatoare la un acumulator extern de 12V/7Ah, obtinand astfel o autonomie mai mare.

La un capat, cablul este dotat cu o mufa de alimentare speciala pentru camerele de vanatoare PNI (precum PNI Hunting 400C, PNI Hunting 480C, PNI Hunting 350C), iar la celalalt capat este prevazut cu 2 papuci de conectare la baterie.

Cablul are o lungime suficient de mare (1.5 metri) astfel incat sa permita amplasarea acumulatorului intr-un loc sigur, la distanta de camera de vanatoare.

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP, abonament GSM 12 Luni, carcasa si sufa securitate, acumulator 7.2Ah si card
Rating-ul dumneavoastra

PNI-HU400PRO - Camera vanatoare PNI Hunting 400C PRO 24MP cu Internet 4G LTE, GPS, transmite simultan video si foto pe telefon, 4 email-uri, FTP, full HD 1080P, Night Vision, 59 LED-uri invizibile pentru animale

Identificare produs
Cod produs PNI-HU400PRO
Culoare Camuflaj
Producator PNI
Caracteristici
Senzor imagine 5MP color CMOS
Vedere nocturna pana la 20 m
Lentile F=3.0; FOV=100°
Ecran LCD 2 inch
LED IR Sus: 27 LED/ Jos: 32 LED
Format imagine JPEG
Format video AVI
Durata video 5-60 sec. programabil
Viteza declansare 0.4 sec.
Interval declansare 4 sec. - 7 sec.
Temperatura de functionare -26°C ~ +80°C
Dimensiuni 115 X 74 X 147 mm
Greutate 420 gr
Alimentare 12 baterii AA 9v ; DC : 12V
Tip baterii suportate Alcaline sau acumulatori Li-Ion sau NiMH
Iluminare minima 0 Lux
GPRS Da
MMS Da
Waterproof IP66
Senzor miscare Da
Rezolutie foto 24MP (5632x4224)
Rezolutie video 1080P (1920x1080 px)
Trimitere imagini instantaneu Da, prin e-mail, MMS, FTP
Microfon Da
Mod functionare Foto / Foto+Video / Video
Senzor zi/noapte Da
Distanta PIR Pana la 20 m
Unghi PIR 100°
Fotografii in rafala 1 - 5
Configurare de la distanta Prin SMS
Aplicatie dedicata TrailCamera
Unghi vizualizare 100 ° FOV
Conectica
USB Da
Slot card Da, SD max 32GB
Slot cartela SIM Da
Pachetul contine
Camera vanatoare Da
Cablu USB-miniUSB Da
Snur prindere Da
Antena GPRS Da, 2 buc
Curea de prindere Da
Adaptor SIM Da


PNI-CASE400C - Carcasa metalica de securitate PNI Safe Lock pentru camere de vanatoare PNI Hunting 400C PRO si PNI Hunting 480C PRO

Identificare produs
Cod produs PNI-CASE400C
Caracteristici generale
Culoare Maro
Tip Carcasa din metal pentru camere de vanatoare
Dimensiuni: 130 X 85 X 170 mm


PNI-LK-HUNTC - Cablu securitate cu lacat PNI Smart Lock pentru camere de vanatoare PNI 400C, 350C, 280C, 480C

Identificare produs
Cod produs PNI-LK-HUNTC
Caracteristici generale
Tip accesoriu Cablu de securitate cu lacat
Culoare Gri cu Rosu
Lungime cablu 2 metri
Material cablu Otel
Diametru cablu 6 mm


PNI-ACC712 - Acumulator AGM MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

Caracteristici baterie
Capacitate 7.2Ah
Tensiune nominala 12V
Dimensiuni/Greutate 151 x 65 x 94mm 2.1 kg
Tip baterie AGM VRLA
Temperatura de fuctionare -20ºC...+50ºC
Altele - Rezistenta interna (acumulator complet incarcat) : 35 mΩ - Conectori: Fast-on 187 (T1) - Curentul maxim de incarcare: 2 A - Curentul maxim de descarcare (pt. 5s): 80 A
Echipamente incluse
Baterie 1 bc


PNI-CAB-CV - Cablu alimentare la baterie pentru camere de vanatoare, lungime 1.5m PNI 400C, PNI 350C, PNI 280, 400C PRO, 550C

Identificare produs
Cod produs PNI-CAB-CV
Caracteristici generale
Dimensiuni: Lungime: 1.5 mPNI-HU400PRO
Limba Tip Denumire Link download
EU10 Declarație de conformitate Declaration of conformity EU9 Link

PNI-CASE400C
Limba Tip Denumire Link download
EU10 Manual de utilizare User manual EU10 Link