Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
PNI RJ45

Mufa PNI RJ45 pentru cablu UTP Cat6 set 10 buc

POE-P2

Spliter POE pasiv PNI POE-P2 pentru sisteme de supraveghere

Mufa PNI RJ45 pentru cablu UTP Cat5 set 10 buc

Mufa PNI RJ45 pentru cablu UTP Cat5 set 10 buc
9,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-RJ45CAT5X

descriere imagine

Usor de instalat

Cablul Ethernet este considerat o componenta de baza in cadrul oricarei retele de comunicatii prin internet. Cablurile sunt personalizate cu diverse grade de ecranare, UV, blocare a apei, substante chimice, rozatoare, foc, temperatura, flexibilitate si eficienta electrica.

Orice solutie Ethernet Cable este la fel de buna ca cea mai slaba componenta. Cu alte cuvinte, un cablu de inalta calitate este usor de invins de un conector de calitate scazuta. In mod similar, un conector de inalta calitate nu poate imbunatati eficienta unui cablu de calitate scazuta

Dar fara o mufa de calitate si usor de montat nu vei diferenta, din acest motiv Mufa PNI RJ45 va permite tehnicienilor sa instaleze cu indemanare conectorii ecranati RJ45 pe cablurile Cat 5 cu un efort minim si o asigurare maxima a eficientei.

Compatibil cu orice cleste de sertizare

Folosind un cleste de sertizat permite inserarea firelor prin conectori si prin partea din fata lasandu-l pe tehnician sa verifice cu usurinta ordinea de cablare adecvata inainte de crimparea conectorului, reducand astfel risipa si timpul.

descriere imagine

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mufa PNI RJ45 pentru cablu UTP Cat5 set 10 buc
Rating-ul dumneavoastra
Caracteristici
Caracteristica 1 Mufa RJ45 pentru cablu UTP Cat5
Caracteristica 2 Mufa PNI RJ45 pentru cablu UTP Cat 5