Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi, ON / OFF iesire 230V 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Telecomanda cu touch PNI

Telecomanda cu touch simplu PNI SafeHome PT Remote One, cap-scara, portabil pentru Intrerupator inteligent PNI SafeHome PT101 WiFi

Releu inteligent PNI SafeHome PT09 Remote WiFi, 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Releu inteligent PNI SafeHome PT09 Remote WiFi, 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant. Are o iesire 230V On/Off ce poate fi comandata din telecomanda sau aplicatia dedicata.
79,99 RON
Stoc epuizat
Dată estimativă revenire stoc : 30.09.2024
SKU
PNI-PT09Remote

Releu inteligent,PNI,Tuya,Amazon,Google

Control vocal prin Amazon Alexa și Google Home

Puteți porni și opri sistemul de iluminat (becuri, veioze, spoturi) sau electrocasnicele din casă (TV, ventilator, aparat de aer condiționat) prin comandă vocală prin intermediul boxelor inteligente Amazon Alexa sau Google Home.

Reinventează-ți casa într-un mod mai convenabil, mai economic și mai inteligent.

Control de la distanță prin Tuya Smart

Folosiți un smartphone pentru a controla de la distanță pornirea și oprirea electronicelor de acasă prin aplicația Tuya Smart, atât timp cât telefonul este conectat la o rețea 2G/3G/4G sau WIFI 2.4GHz. Printr-o simplă atingere, electricele și electronicele de la tine acasă devin dispozitive inteligente controlabile de la distanță.

Notă: Releul inteligent PNI SafeHome PT09 Remote WiFi suportă o putere maximă de 2200W (max. 10A) și poate funcționa cu lumini și alte dispozitive electrice care nu depășesc acești parametri.

Are o ieșire 230V On/Off ce poate fi comandată din telecomanda inclusă în pachet sau din aplicația dedicată.

Releu inteligent,PNI,Tuya,Amazon,Google

A4-1

Funcția temporizare și cronometru

Releul inteligent PNI SafeHome PT09 Remote suportă funcția de setare exactă a orei (Timer) când dispozitivul electric sau electronic conectat să pornească sau să se oprescă și funcția de setare a perioadei de timp (Countdown) după care dispozitivul conectat să pornească sau să se oprească.

Nu trebuie să vă mai faceți griji că v-ați trezit târziu și nu aveți timp să mai faceți cafeaua. Setați ora exactă când cafetiera să intre în funcțiune. Sau chiar nu va mai fi necesar să activați o alarmă pe telefon care să vă trezească brusc în fiecare dimineață. Puteți seta corpul de iluminat din dormitor să se aprindă la o anumită oră, făcându-vă astfel trezirea mai plăcută și mai lentă.

Și nici o grijă că ați uitat lumina aprinsă când ați plecat de acasă, o puteți stinge de la distanță, din mașină sau de la serviciu sau, mai bine, setați din timp perioada de timp după care lumina să se stingă.

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Releu inteligent PNI SafeHome PT09 Remote WiFi, 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant
Rating-ul dumneavoastra
Identificare produs
Producator PNI
Cod produs PNI-PT09Remote
Caracteristici generale
Tensiune de alimentare 230V
Sarcina maxima suportata 2200 W
Curent nominal max. 10A
Control de la distanta aplicatia Tuya Smart
Frecventa Wifi 2.4GHz
Protocol Wireless IEEE 802.11 b/g/n
Material ABS
Culoare Alb
Dimensiuni 89 x 40 x 25 mm
Greutate 50 gr
Umiditate 10% - 90%
Temperatura de lucru -26°C ~ +80°C
Altele Iesire 230V: On/Off Standard WiFi: IEEE 802.11 b/g/n Control prin telecomanda
Pachetul contine
Releu inteligent Da
Telecomanda Da
Manual de utilizare DaPNI-PT09Remote
Limba Tip Denumire Link download
EU10 Manual de utilizare User manual EU10 Link
EU2 Declarație de conformitate Declaration of Conformity EN, RO Link