Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Kit fotovoltaic cu 4 panouri 370W

Kit fotovoltaic cu 4 panouri 370W monocristalin, 120 celule, 11A, include set conectori, cablu solar, accesorii de montaj, invertor solar si Dongle WLAN

Power station PNI GreenHouse SP600W 1

Power station PNI GreenHouse SP600 cu panou solar 100W portabil, Acumulator Litiu 600Wh, 230V, 600W iesire sinus pur, 2 x 12V, 2 x USB QC, 2 x USB Type C

Kit fotovoltaic cu 8 panouri 370W monocristalin, 120 celule, 11A, include set conectori, cablu solar, accesorii de montaj, invertor solar si Dongle WLAN

Kit fotovoltaic cu invertor solar Off-Grid 3kW, 2 baterii 200A AGM, 8 panouri 370W mono, 11A, include set conectori, cablu solar, accesorii de montaj pe acoperis si Dongle WLAN monitorizare de la distanta. Pentru integrarea in instalatia electrica a casei respectati cerintele normative generale alaturi de cele din manual pentru: sisteme de deconectare, protectie, impamantare.
15.999,99 RON
Stoc epuizat
Momentan produsul nu este în stoc.
SKU
PNI-KF-SC18-8

PNI-AKS200AH - Acumulator PNI Deep Cycle pentru kituri solare 12V 200Ahdescriere imagine

Acumulator PNI Deep Cycle pentru kituri solare 12V 200Ah

Acumulatorul PNI Deep Cycle are o durata de viata deosebit de mare, ceea ce il face deosebit de potrivit pentru aplicatiile care necesita descarcari/incarcari adanci multiple, cum ar fi invertoarele solare.

 

PNI-SC1800PRO - Invertor solar PNI GreenHouse SC1800C PRO 3KW 13A 3000VA, 24V, MPPT 60A, Off Grid Hibrid Sinus purInima unui sistem solar Off Grid

Invertorul solar PNI GreenHoue SC1800C PRO este inima unui sistem solar de mici dimensiuni pentru zone izolate cu sau fără curent cum sunt:

- cabane, foișoare, rulote de camping de mici dimensiuni;

- poate utila o stână la munte sau o construcție sezonieră agricolă în câmp;

- poate fi folosit inclusiv rezidențial la orice casă pentru a reduce consumul, respectiv valoarea facturii de energie;

Oferind o putere continuă de ieșire 3000W cu undă sinus pur poate fi folosit pentru toată instalația de iluminat a casei și de ce nu și pentru alte electronice de mici dimensiuni cu motor: frigidere, pompe, scule, unelte hobby, încărcătoare de telefon, laptop, TV LCD, radio, etc.

Un sistem fotovoltaic complet poate fi compus din:

1. Panouri solare;

2. Conexiune de rezervă la rețea (backup);

3. Conexiunea de rezervă la un generator cu stabilizare de tensiune (backup);

4. Invertorul solar Off Grid;

5. Acumulatori dedicați pentru sisteme fotovoltaice;

6. Consumatori casnici;

SC1800C PRO A4-1

Moduri de funcționare hibrid, încărcător solar MPPT, ieșire sinus pur

1. Ieșire 230V cu undă sinusoidală pură;

2. Încărcător solar cu MPPT cu eficiență maximă de încărcare și transformare a energiei solare; voltaj intrare de la panouri: 30 - 120V;

3. Utilizare inteligentă a energiei: mod de funcționare cu prioritate consum energie solară; mod de funcționare cu prioritate consum energie din acumulatori; mod de funcționare cu prioritate consum din rețea (cunoscut și sub denumirea de UPS);

4. Încărcare inteligentă a acumulatorilor pentru o durată mare de viață a acestora;

5. Protecții multiple la supraîncărcare, supratemperatură, scurt-circuit;

Undă sinusoidală pură (Pure Sine Wave) este similară/identică cu tensiunea de la rețeaua națională de energie și poate alimenta toate tipurile de aparate electrocasnice și electronice frigidere, mașini de spalat de mici dimensiuni, motoare pompe de mici dimensiuni, scule hobby, încărcătoare de laptop, încărcăre telefoane mobile, aparate foto, motoare de putere mică și turație fixă, imprimante, frigidere auto/portabile (cu sau fără compresor, televizoare, aparate video etc.)

SC1800C PRO A4-4

Ecran LCD iluminat și meniu multifuncțional

Invertorul PNI GreenHouse SC1800C PRO este echipat cu un ecran LCD iluminat și un meniu multifuncțional ce oferă toate informațiile necesare despre modul de funcționare al sistemului:

- voltaj de la panouri; voltaj încărcare acumulatori;

- voltaj acumulatori DC și voltaj de ieșire AC;

- putere încărcare solară, putere consumată instant;

- mod de funcționare prioritar: rețea, solar, baterii;

- frecvență, flux energie etc.

SC1800C PRO A4-2

Invertorul hibrid cu protecții multiple de siguranță

Ca orice echipament performant de ultimă generație și acest invertor vine cu o multitudine de protecții pentru a evita defectarea chiar și când utilizatorul face o greșeală de operare:

- protecție la suprasarcină;

- protecție la scurtcircuit;

- protecție la inversare polaritate baterii/acumulatori;

- protecție la descărcare adâncă a bateriilor/acumulatorilor;

 Conectivitatea este un aspect foarte bine evidențiat atât pe carcasa produsului cât și în documentație pentru a ușura montajul produsului de către orice instalator autorizat:

1. intrare AC 230V;

2. ieșire AC 230V;

3. buton pornire/oprire invertor;

4. protecție intrare AC;

5. conexiune acumulatori 24V;

6. intrare panouri fotovoltaice 30 - 120 V DC;

SC1800C PRO A4-5

Software monitorizare PC și opțional de la distanță

Invertorul hibrid și parametrii avansați pot fi monitorizați și analizați cu ajutorul unui software dedicat pentru PC prin intermediul conexiunii USB cu care este echipat.

Pentru pasionații de tehnologie sistemul oferă și posibilitatea monitorizării de la distanță de pe aplicația de mobil sau interfață web cu ajutorul unui PNI Smart Dongle-WLAN dedicat ce poate fi achiziționat separat.

Un al doilea avantaj al invertorului solar PNI SC1800C PRO este existența mai multor conexiuni cum sunt cea pentru service (COM-RS232-RJ45) și cea pentru comanda externă cu ieșire releu COM-NO-NC.

SC1800C PRO A4-6

 

PNI-YL370D - Panou solar fotovoltaic PNI Green House 370W monocristalin, 120 celule, 11APanou solar fotovoltaic PNI Green House 370W

Panou solar monocristalin

Panou solar monocristalin de inalta eficienta, 370 W, pentru orice aplicatie off-grid, hibrida sau grid-tie.

Instalare usoara: recomandam kit-ul de accesorii montaj PNI Green House S02.

Calitate ridicata

Designul impermeabil si materialele non-corozive permit utilizare a panourilor in orice conditie meteorologica.

Testate riguros, panourile au fost concepute pentru a rezista la vant extrem de pana la 2400 Pa si incarcaturi de zapada de pana la 5400 Pa.

Panou solar fotovoltaic PNI Green House 370W

Panou solar fotovoltaic PNI Green House 370W

Eficienta de conversie ridicata

Eficienta acestui panou solar este de aproximativ 20.3%. In plus, are diode de bypass care, in caz de umbrire partiala, deviaza curentul generat de celulele neumbrite. Acest lucru asigura niveluri optime de eficienta.

Garantie

Fiecare panou solar individual este testat temeinic la cele mai inalte standarde de calitate si etichetat cu un numar de serie unic pentru un control suplimentar al calitatii si o protectie sporita a garantiei.

Panou solar fotovoltaic PNI Green House 370W

Panou solar fotovoltaic PNI Green House 370W

Alege solutiile de Energie Verde de la PNI

+ Invertoare si panouri solare

+ Pachete solare rezidentiale

+ Instalare, mentenanta, consultanta

 

PNI-KMPS04 - Kit de montaj PNI Green House S02 pentru 2 panouri fotovoltaice pe acoperis din tablaKit de montaj pe acoperis,panou solar,

Kit de montaj PNI Green House S02 pentru 2 panouri fotovoltaice pe acoperiș din tablă

Elementele de fixare sunt configurate pentru montajul a două panouri în linie.

Kitul de montaj cuprinde toate materialele și accesorii necesare pentru acoperișuri înclinate acoperite cu tablă.

Modulele fotovoltaice cu dimensiunile de 990 x 38 x 1640 mm sunt panourile standard pentru această structură de montaj. Kit de montaj este rezistă la sarcini de zăpadă de până la 2 metri și vânt cu intensitate de până la 130 kmh.

Kitul conține:

6 x Mini șina cu garnitură antiderapantă: 400 x 80 x 20.5 mm

24 x Șuruburi hexagonal cu garnitură: M6.3 x 80mm

2 x Bridă intermediară: 40 mm

4 x Bridă laterală (de capăt): 40 mm

 

PNI-SC1800DG - PNI Smart Dongle-WLAN pentru monitorizare prin internet WiFi invertor solar SC1800C PRO fabricatie 2023Kit-Wifi-SC1800B-1

Control de la distanță

PNI Smart Dongle-WLAN se conectează la WiFi-ul din casă (2,4 GHz) și vă permite să monitorizați de la distanță prin intermediul aplicației SmartESS (Android/iOS) toți parametrii de funcționare ai invertorului solar.

Astfel, puteți vedea instant producția de energie, consumul de energie, nivelul de înărcare a bateriilor și mulți alți parametri tehnici, precum: tatusul dispozitivului (normal, eroare, alarma, standby, offline), tipul dispozitivului (invertor off-grid, invertor conectat la retea si dispozitiv de stocare energie integrat) etc.

Modulul de analiza a parametrilor obtine in mod dinamic parametrii dispozitivului si ii afiseaza intr-o diagrama

PNI Smart Dongle-WLAN esste compatibil cu invertorul PNI GreenHouse SC1800C Pro din lotul de fabricație 2023.

 

PNI-SOL06N - Cablu solar de 6 mm cu protectie UV 10 metri - NEGRUCablu pentru instalatii solare cu 2 invelisuri si acoperit cu plastic de inaltă calitate. Cele două straturi de protectie sunt acoperite cu un strat special de PVC de culore rosie sau negru. Peste teaca interioara este o teaca exterioara transparenta. Cablul este potrivit pentru utilizara lui la bărci, nave sau incăperi umede. Cablu solar prezentat cu sectiunea de 6mmp de culoare neagra poate fi folosit cu succes pentru instalatii fotovoltaice. Conductor pentru interconectarea modulelor fotovoltaice, folosit atat in interior cat si in afara cladirilor. Cablul solar de 6mmp cu protectie UV, se foloseste deasemeni pentru legaturile intre controllerul de incarcare solara si baterii sau invertor.

PNI-SOLMC4SP - Set conector spliter PNI MC4 Y mama-tata pentru cablu solar 4-6 mm 0001

 

MC4 = multi contact cu pin de 4mm. Conectorul solar MC4 tip "Y" este format dintr-un distribuitor dublu T si un conector clasic MC4. Tipul de conectoare MC4-T se foloseste in special la conectarea profesionala in paralel a panourilor fotovoltaice.

 

Pentru a putea conecta doua panouri fotovoltaice in paralel avem nevoie de un conector care are doua intrari si o iesire. Conectorele sunt de doua tipuri, NEGATIV si POZITIV sau plus si minus.
Se vinde si in Kit solar fotovoltaic, si separat.

 0002

PNI-SOLMC4MT - Set conector PNI MC4 mama-tata pentru cablu solar 4-6 mm0001

 

Setul de conectori MC4 este un set de accesorii pentru conectarea cablurilor solare de la sistemele fotovoltaice. Conexiunea dintre panouri este un punct foarte important in instalatiile fotovoltaice si trebuie sa asigure contacte corecte si o etansare buna.

 

Contactele sau legaturile facute incorect pot cauza probleme de functionarea sistemelor fotovoltaice. Conectorele MC4 sunt produse de calitate aprobat de CE si TUV. Aceste accesorii folosite pentru conectarea panourilor solare fotovoltaice au rolul de conectare a panourilor solare in campuri fotovoltaice.

0002

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit fotovoltaic cu 8 panouri 370W monocristalin, 120 celule, 11A, include set conectori, cablu solar, accesorii de montaj, invertor solar si Dongle WLAN
Rating-ul dumneavoastra
Caracteristici panou solar
Tip panou monocristalin
Putere maxima la STC (Pmp) 370 W
Eficienta celule 20.3 %
Tensiune maxima (Vmp) 34.4 V
Curent maxim (Imp) 10.76 A
Tensiune circuit deschis (Voc) 41.3 V
Curent de scurtcircuit (Isc) 11.26 A ±3%
Tensiune maxima sistem 1500 V DC
Siguranta fuzibila (Maxim) 20 A
Dimensiuni/Greutate 1755 x 1038 x 35 mm / 19.5 kg
Celule solare 120 (Monocristaline)
Material Siliciu monocristalin / Aluminiu anodizat
Garantie eficienta 10 ani 91% Putere de iesire, 25 ani 80% putere de iesire
Rezistenta la factori externi IP67
Cablu conectare Da, 2x 0.4 m, Conector MC4
Caracteristici baterie
Capacitate 200Ah
Tensiune nominala 12V
Dimensiuni/Greutate 30.6 Kg
Tip baterie Stationara AGM-VRLA
Temperatura de fuctionare -26°C ~ +80°C
Caracteristici invertor
Putere continua 3000 W ( conditii ideale numar baterii proportional cu puterea dorita si baterii incarcate 100%)
Putere maxima (20ms) 6000VA ( de varf, 0.5 secunde conditii ideale)
Forma de unda tensiune de iesire Sinusoida pura
Tensiune alimentare baterii 24V
Tensiune de iesire RMS 230 V AC
Frecventa semnal de iesire 50Hz / 60Hz
Eficienta invertor 90% ~ 93% (baterie incarcata 100%)
Eficienta mod linie >95% ( Rated R load, battery full charged)
Timp tipic de transfer 10ms(UPS, VDE) 20ms(APL)
Tensiune intrare AC 230 V
Frecventa semnal de intrare 50Hz / 60Hz
Tensiune minima de pornire baterie 23 V ( cold start voltage)
Alarma baterie scazuta Da
Tensiune AC de incarcare 230 V
Protectie supraincarcare AC Da
Curent maxim de incarcare AC 30 A
Forma de unda tensiune de intrare Sinusoida
Curent maxim de incarcare solara 60 A
Tensiune DC solara 30 - 120 VDC ( Vmp)
Putere solara maxima 2000 W
Eficienta incarcare solara 98%
Montare Pe perete
Dimensiuni/Greutate 350 X 290 X 120 mm 6.9 kg
Tip invertor integrat High frequency (frecventa inalta)
Tip incarcator solar MPPT ( Maximum Power Point Tracking)
Moduri functionare hibrida prioritate baterii / prioritate retea ( UPS )
Conectare la retea ( back-up) Da
Echipamente incluse
Panou solar 8 bc
Invertor 1 bc
Baterie 2 bc
Altele - Cablu solar 20 m - Sistem prindere pe acoperis tabla pentru 8 panouri - 5 seturi conectori MC4 - 3 seturi splittere MC4 Y - PNI Smart Dongle-WLAN pentru monitorizare pe telefonPNI-YL370D
Limba Tip Denumire Link download
EU10 Declarație de conformitate Declaration of conformity EU10 Link
EU10 Manual de utilizare User manual EU10 Link

PNI-KMPS04
Limba Tip Denumire Link download
EU2 Manual de utilizare User Manual PNI Green House S02 Link